Waar je me vindt

Facebook. Ik gebruik mijn account om interactie te hebben met andere betrokkenen binnen het speculatieve genre. Mijn posts hebben daar dus vrijwel allemaal betrekking op. Als ik een nieuw artikel publiceer, meld ik dat altijd via Facebook. In de regel meld ik dat ook op een of meer groepen waar ik lid van ben, zoals Nergensland of de Science Fiction & Fantasy Boekenclub.
Ik gebruik Facebook niet voor persoonlijke of werkgerelateerde doeleinden.

Mijn Instagram wordt op het moment niet meer gebruikt en verdwijnt mogelijk.

Website. De artikelen die ik ‘in huis’ houd, hebben vaak een wat intuïtiever karakter. Tevens staan hier enkele van mijn artikelen over Jack Schlimazlnik waarvan ik, indien nodig, de inhoud wil kunnen actualiseren.

Hebban. Dit account gebruik ik voor artikelen (blogposts) die gaan over een roman, bundel of tijdschrift. Incidenteel post ik er zelfs wel eens een recensie, hoewel ik totaal niet uit de voeten kan met sterren.

Email (schrijfster at deborahvanduin.nl). Dit mailadres wordt regelmatig maar niet dagelijks gecheckt. Als je op Facebook zit dan gaat een berichtje via Messenger sneller.

 

Laatst bijgewerkt, behoudens tekstuele correcties: 2 februari 2024