Voordat je op pad gaat

Home

Wegwijs in dit universum

Op deze website kun je rondreizen en genieten van verhalen en beelden. Je reis is gratis en je wordt ook niet stiekem meegeloodst naar verkoopdemonstraties. Meer informatie over mij als maker van deze website vind je hier.

Er zijn vier bestemmingen. Kies er eentje uit en reis rond in tekst en beeld. Voor de meest recente verhalen boek je ‘Last minute’. Cernach Park is een georganiseerde reis. Veel verhalen van Cernach Park vind je ook onder andere bestemmingen.

Taal

Deze website is ingesteld op reizen per mobieltje, vandaar dat de ervaring op je computer of tablet ietwat verticaal is. Van elk verhaal is er een PDF-versie voor op je e-reader of om te printen.

Toeristeninformatie

Rond de laatste vrijdag van de maand is er een nieuw verhaal. (Vanaf ongeveer begin juli tot de derde dinsdag in september zijn er geen nieuwe verhalen.) Abonneer je gratis en zonder verplichtingen op de nieuwsbrief. Je krijgt dan een seintje als er een nieuw verhaal is. Ook via Facebook en Instagram kun je op de hoogte blijven.

Post en communicatie

Lezen is reizen in je eentje. Maar wil je contact opnemen met de bewoonde wereld, dan kan dat via Facebook (gastenboek, postduif en bierviltje in één) en Instagram. Hiervoor vind je overal links. Heb je geen Facebook of Instagram? Dan kun je zelf niet reageren maar wel lezen en bekijken wat andere reizigers én ikzelf hebben geschreven, gejammerd of gedroedeld. Facebook vraagt altijd wel of je je als lid wilt registreren. Klik dan op ‘Niet nu’.

Gezondheid

Tips voor het schoonmaken van je computer na de reis vind je hier.

Cultuur en samenleving

Als je een Facebook-account hebt dan kun je me volgen of een vriendschapsverzoek sturen. In principe accepteer ik alle gemeende vriendschapsverzoeken. Ik kijk ook graag naar wat jij doet en maakt. De waarde van social media zit hem immers in het wederkerige. Je mening en wereldvisie accepteer ik altijd, ook al zijn ze niet de mijne. Maar ben je iemand die via je tijdlijn mensen stigmatiseert op basis van kenmerken zoals godsdienst, huidskleur, geslacht, inkomensbron of seksuele geaardheid, dan hoef je me geen vriendschapsverzoek te sturen.

In geval van nood

Ben je in nood en wil je hier weg? Kies dan voor Escape.

Trein, muilezel en vliegtuig

Ga nu terug naar de homepage en kies je bestemming.