Voordat je op pad gaat

Home

 

Wegwijs in dit universum

Er zijn vier bestemmingen. Kies er eentje uit en reis vrij rond in tekst en beeld. Voor het meest recente verhaal boek je ‘Last minute’. Cernach Park is een georganiseerde reis.

Taal

Deze website is ingesteld op reizen per mobieltje, vandaar dat de ervaring op je computer of tablet ietwat verticaal is. Je kunt elk verhaal downloaden als PDF voor op je e-reader of om te printen. Op termijn komt er een Engelse versie van Cernach Park.

Toeristeninformatie

Ongeveer maandelijks is er een nieuw verhaal. Abonneer je gratis en zonder verplichtingen op de nieuwsbrief. Je krijgt dan een seintje als er een nieuw verhaal is. Ook via Facebook kun je op de hoogte blijven.

Post en communicatie

Lezen is reizen in je eentje. Maar wil je contact opnemen met de bewoonde wereld, dan kan dat via Facebook: gastenboek, postduif en bierviltje in één. Hiervoor vind je overal links. Heb je geen Facebook? Dan kun je zelf niet reageren maar wel lezen en bekijken wat andere reizigers én ikzelf hebben geschreven, gejammerd of gedroedeld. Klik op de link en kies dan bij de vraag van Facebook over registratie voor ‘Niet nu’.

Gezondheid

Tips voor het schoonmaken van je computer na de reis vind je hier.

Cultuur en samenleving

Als je een Facebook-account hebt dan kun je me volgen of een vriendschapsverzoek sturen. In principe accepteer ik alle gemeende vriendschapsverzoeken. Ik kijk ook graag naar wat jij doet en maakt. De waarde van social media zit hem immers in het wederkerige. Je mening en wereldvisie accepteer ik altijd, ook al zijn ze niet de mijne. Maar ben je iemand die via je tijdlijn mensen stigmatiseert op basis van kenmerken zoals godsdienst, huidskleur, geslacht, inkomensbron of geaardheid, dan hoef je me geen vriendschapsverzoek te sturen.

In geval van nood

Ben je in nood en wil je hier weg? Kies dan voor Escape.

Trein, muilezel en vliegtuig

Ga nu terug naar de homepage en kies je bestemming.