Voorbeeld email

 

WISSELVALLIG EN MEEST HOEKIG
Deborah van Duin <schrijfster@deborahvanduin.nl>
wo 12 feb. 15:53

 

Ik draai me weer eens
tien keer om in mijn mand…

Op de gekantelde-foto-met-figuren-erin (zoals recent ‘Museumvader‘ op Instagram) raak ik zo langzamerhand wat uitgekeken. Het voelt aan als meer van hetzelfde. Daarom ben ik op zoek naar nieuwe idee├źn, vooral combinaties van het digitale en het analoge. Spelen met krijt, met acrylinkt. En het digitale blijkt toch ook nog iets nieuws te kunnen brengen. Bijgaand beeld (gemaakt door een weerspiegeling van een kade en een blokjesvloer in elkaar te laten overvloeien) levert zowaar een modern soort modern impressionisme op.

Maar de zoektocht is vooral naar het ‘verhaal’ achter een beeld, de rechtstreekse verbinding met lezer-kijker-volger. Ik zie mezelf als schrijver, als verhalenverteller, al is het me om het even of ik het verhaal met woord of met beeld vertel. Ik wil mensen aan het dagdromen krijgen.

Hartelijke groet,
Deborah

www.deborahvanduin.nl
Online fantastische werelden

 

Je emailadres gebruik ik alleen voor het versturen van deze email. Je ‘abonnement’ loopt elk jaar tot en met december. Dan vraag ik je of je ook in het volgende jaar deze emails wilt blijven ontvangen. Als je door wilt gaan dan kun je me dat laten weten. Wil je tussentijds stoppen of een wijziging doorgeven? Stuur dan een reply-mail en geef aan wat de bedoeling is. Dank je wel.