Over

Mijn naam is Deborah van Duin (1969). Na een studie Engels (specialisatie Oudengels, Oudgermanistiek en Middelschots) en verschillende uitzendbanen ben ik bij de gemeente Groningen beland. Sinds een aantal jaar ben ik daar beleidsmedewerker op het gebied van armoedebeleid. Dat is tamelijk realistisch en ontnuchterend. Toch is mijn fantastiek geen escapisme.

Formele opleidingen op het gebied van schrijven of beeldkunst heb ik niet gedaan. Ik ben tamelijk eigenwijs. Als je jezelf probeert te verwonderen en steeds te verbeteren dan komt er vanzelf iets interessants uit, is mijn mening. Daarom deel ik wat ik maak, ook als het niet perfect is. Al doende zie ik wel wat voor etiket erop geplakt kan worden: (foto)beeld, collage, verhaal, beeldverhaal.

Als je mijn werelden wilt gaan bezoeken dan kan dat via Facebook of Instagram.

 

 

De materialen en technieken die ik op het moment gebruik voor mijn beelden zijn: fotografie, was- en oliepastelkrijt, collages van fotofragmenten, toonscheiding en de overvloeimodi die beschikbaar zijn in Photoshop CS3. Voor de personages in de beelden gebruik ik meestal mezelf. Dat mag je een beetje wishful thinking noemen.